Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Першотравнева сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21982042) був реорганізований і увійшов до складу Покровської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Державна підтримка новостворених фермерських господарств

Постановою Кабінету Міністрів України № 911 від 24.10.2018 року внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств».
Новоствореним фермерським господарствам у період їх становлення (перші три роки після його створення, але не раніше 1 січня 2016 р.) виділяється бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) один раз виключно для провадження сільськогосподарської діяльності у розмірі 3000 гривень на 1 гектар, але не більше 60000 гривень на одне фермерське господарство.
Для отримання бюджетної субсидії фермерські господарства подають регіональним відділенням Укрдержфонду заявку та підтвердні документи.
Реєстр новостворених фермерських господарств, яким виділяється бюджетна субсидія, містить інформацію про повне найменування, код згідно ЄДРПОУ юридичної особи або документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб -платників податків; площу земель сільськогосподарського призначення; суму коштів, що підлягає виплаті.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *