Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Першотравнева сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21982042) був реорганізований і увійшов до складу Покровської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Осінньо-зимове оздоровлення та відпочинок дітей.

Запроваджено механізм часткового відшкодування вартості путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку для дітей, які виховуються в сім’ях. 
Зазначений механізм передбачає консолідовану участь облбюджета, бюджетів міст, районів, ОТГ, підприємств, профспілкових організацій в частковому відшкодуванні вартості дитячої путівки до оздоровчих закладів. З 2018 року на одну дитину від 7 до 18 років відшкодування вартості путівки здійснюється з розрахунку двох прожиткових мінімумів: одного прожиткового мінімуму (1860 грн.)- з облбюджету у вигляді субвенції бюджетам міст, районів, ОТГ та одного прожиткового мінімуму (1860 грн.) – з місцевих бюджетів. Залишкову вартість путівки сплачують батьки, профспілки, підприємства. 
Вас чекає восени та взимку 2018 року на базі ОДМСОК «Перлина Донеччини» оздоровлення дітей за зазначеним механізмом. Для участі в осінньо-зимовому оздоровленні «Перлини Донеччини» необхідно звернутися до відділів у справах сім’ї, молоді та спорту міст, районів,   ОТГ, ВЦА.                                                                                                                                         

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *