Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Першотравнева сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21982042) був реорганізований і увійшов до складу Покровської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

"Пенсійна панорама"

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області з липня 2016 року започаткована телепередача «Пенсійна панорама».

Випуск цієї передачі, що готуються разом з керівниками та провідними фахівцями міськрайуправлінь, мають тематичний характер та спрямовані на відповідну цільову аудиторію.

Означені тематичні випуски уявляють собою стисле викладення нормативно-правової бази та відповіді на найбільш поширені питання серед працюючих та пенсіонерів.

Так, випуск № 5 призначений для працівників категорій професій за Списками № 1 та 2, випуск № 7 для працівників педагогічної сфери, випуск № 9 для державних службовців, тощо.

Окремі випуски «Пенсійної панорами» присвячені загальним питанням, таким як: страховий стаж, легалізація трудових відносин та заробітної плати, тощо.

Враховуючи зростаючу зацікавленість з питань, що є темами випусків передачі «Пенсійна панорама», Красноармійське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що означені інформаційні ресурси можна знайти за посиланням http://donpfu.gov.ua на офіційному сайті головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

 

 

 

Начальник управління                                                              Н. В. Аржавітіна

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *