Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Першотравнева сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21982042) був реорганізований і увійшов до складу Покровської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Проведення оцінки вартості комунального майна

Увага! Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки комунального майна  територіальної громади Першотравневої сільської ради з метою передачі в оренду.

Майно нежитлове приміщення (магазин) розташоване у селищі Котлине вул. Сєвєрна, буд.9.

До участі в конкурсі можуть допускаються суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»

Конкурс буде проведений в Першотравневій сільській раді (85305, селище Перше Травня, вул. Зотова, 8) через 10 днів з дня опублікування цієї інформації.

Для участі у конкурсі п

  • заява на участь у конкурсі за встановленою формою (інформацію можна отримати електронною поштою);
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна, а також документальне підтвердження наявності у них трудових відносин з претендентом;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.

Конкурсну документацію слід подавати до комісії не пізніше
ніж за два робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (0623) 53 83 49, 050 020 28 38, 095 059 08 65

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *